High Tea in Kralingen

 

Wat is er nou gezelliger dan een High tea met uw moeder of uw beste vriendin in Kralingen? Een goed moment om eens lekker bij te kletsen en te genieten van een heerlijke High tea. Ook dit is mogelijk bij Eten bij van Stralen.

Let op: Wij kunnen geen high tea verzorgen voor personen met een notenallergie.

Genieten van hartige en zoete lekkernijen tijdens uw high tea in Rotterdam?

Je wordt ontvangen met een glas prosecco of jus d’orange gevolgd door sandwiches, wraps, groentenmuffins, vers fruit en delicatessen, waaronder huisgemaakte eclairs, quiche en scone's. De High Tea kan je reserveren voor €21,50 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt thee en koffie. Overige dranken kan je voor eigen rekening bijbestellen. Doordeweeks serveren we onze High Tea  van 13:00 – 16:00 uur en in het weekend van 14:00 tot 16:30 uur.

 

De High tea bij Eten bij van Stralen is verkrijgbaar voor slechts € 21,50 per persoon:

  • Onbeperkt thee/koffie
  • Mini Bosschebol
  • Kitkat cheesecake
  • Bladerdeeg gevuld met gele room en blauwebessen
  • Wrap met zalm en roomkaas
  • Quiche
  • Diverse belegde mini broodjes
  • Scone geserveerd met jam en gezoete room
  • Mini saucijzenbroodje

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. 

Naast de High tea heeft Eten bij van Stralen een zeer gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Van een brunch tot een seizoensgebonden dinerkaart tot een Buffet-arrangement.  Laat u verrassen door de mogelijkheden van Eten bij van Stralen

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Eten bij van Stralen

Wilt u genieten van een high tea? Neem contact op met Eten bij van Stralen en reserveer direct. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 010 – 4148883. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor een high tea of over een van onze andere arrangementen!

Buffetten van Eten bij van Stralen (vanaf 20 personen)

 

Buffet in Rotterdam

Wilt u binnenkort een feestje geven met een passend en lekker buffet? Bij Eten bij van Stralen kunt u heerlijk dineren maar ook genieten van een high tea. Eten bij van Stralen biedt de mogelijkheid waar u kunt genieten van uw verjaardagsborrel, huwelijksfeest of eventuele andere feestelijke gelegenheden. 

Buffet op maat in Rotterdam bij Eten bij van Stralen!

Bij een geslaagd feestje hoort natuurlijk lekker eten. Met een grote groep mensen (vanaf 20 personen) is een buffet de perfecte oplossing!


Neem contact op met Eten bij van Stralen

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een verrassende feestlocatie en helpen u graag om uw feest, of borrel naar uw wensen in te richten. 

Voor meer informatie of als u direct wilt reserveren kunt u contact met ons opnemen op 010-4148883 of vul het contactformulier in.