Vanaf 10 personen

Menu A  €30,00

Voorgerechten

Vitello tonnato

Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise

of

Uiensoep

Gegratineerd met kaas

of

Herfstsalade met geitenkaas uit de oven

 

Hoofdgerechten

Franse hoenderfilet gevuld met gerookte zalm

Gegratineerd met gorgonzola

of

Varkenswangetjes

gestoofd in bockbier en bosui

of

Gebakken zalm met bospaddenstoelensaus

op een bedje van wilde spinazie

of

Skreifilet met een romige mosterdsaus

Dessert

Dame blanche

of

Parfait van speculaas

 

 

Vanaf 10 personen

Menu b  €40,00

Voorgerechten

Rundercarpaccio (optioneel met eendenlever€2,50)

met een dressing Truffel

of 

Pompoensoep met crème fraîche

of

Salade van eendenborst met rode uien compote 

met walnotendressing

 

Hoofdgerechten

Aberdeen black angus biefstuk

Met gebakken champignons of pepersaus

of

Kalfsrib-eye 

met kalfsjus en lente ui

of

Rode mulfiilet met kreeftensaus

of

Gebakken slibtongetjes (2st.)

Dessert

petit desserts (combinatie van 3 lekkernijen)

 

Vanaf 10 personen

Menu c €50,00

Voorgerechten

Kreeftensoep 

of

Duet van gerookte zalm en sashimi tonijn

met toast

of

Tartaar van ossenhaas

met truffel mayonaise

 

Hoofdgerechten

Tournedos van Stralen

Met gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook

of

New Zeelandse Lamskoteletjes

met honing-tijmsaus

of

Gebakken tournedos van kabeljauw

met een mosterdsaus

of

Gesmoorde zeewolffilet met prapika, knoflook, ui en tomaat

Dessert

Grand dessert

(combinatie van 5 lekkernijen)

 

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een verrassende feestlocatie en helpen u graag om uw feest of borrel naar uw wensen in te richten. 

Wij kunnen eventueel ook een aangepast keuze-menu op maat verzorgen geheel naar u dieet en wensen! Wij verzorgen de groepmenu's vanaf 10 personen