Dit is onze oude menu-kaart prijzen zijn onder voorbehoud
Als u een gerecht van dit menu wilt bestellen kunt u dit met ons telefonisch overleggen.
Voorgerechten
Brood met smeersels € 4,95
Romige spinaziesoep € 6,95
Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel € 12,75
Garnalenkroketjes € 9,75
Gerookte Noorse zalm op toast €12,75
Kreeftenloempia's met kerrie mayonaise €10,75
Hoofdgerechten (vis)
Zalmfilet met hollandaisesaus op een bedje van zeekraal € 20,75
Gebakken zeewolffilet omwikkeld met pancetta spek en mangosaus € 22,75
Vispotje "van Stralen" in een lichte kerriesaus met rijst € 20,75
Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs
Vegetarische gerechten
Dessert
Hoofdgerechten (vlees)
Gebakken kalfsreepjes met gamba's met knoflook, champignons,chili € 19,75
"Toppertjes" van de Chef
Kreeftensoep € 11,25
Escargots in knoflookboter en met kaas gegratineerd € 8,75
Ed's stoofpotje, stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree € 20,50
Kinder-menu
Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00
Kroket met patatjes, appelmoes en
mayonaise € 8,00
Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise
€ 8,00
Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50
Keuze-Menu €29,75
Voorgerecht
Courgettesoep met zalm
of
Salade eendenborst
Hoofdgerecht
Atlantische tongfilets met mosterdsaus
of
parelhoen suprême gevuld met geitenkaas noten en abrikozen
Na
Pêche melba
Specialiteit
Mosselen Traditioneel € 24,50
Mosselen Singapore € 24,50
Mosselen op Spaanse wijze € 25,50
Mosselen op Marokkaanse wijze € 25,50
Gebakken mosselen met spek en ui € 21,50
Onze mosselen worden geserveerd met verse frites en salade
Echt rotterdams!
Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75