Voorgerechten

Brood met smeersels    € 4,95

Pot-au-feu  € 6,95

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel € 12,75

Hollandse garnalencocktail € 13,75

Geitenkaas met spek omwikkeld uit de oven op een bedje van herfstsalade met honing (evt ook vegetarisch€ 8,75

Eendenborst met kastanjes, paddenstoelen en eikenblad aan tafel gegaard, met ingekookte rode portsaus € 10,75

Trio van kreeft soep,bitterbal en loempia  € 14,75

Gerookte zalm op toast met wasabi mayonaise  €  11,50

Kroketjes van bospadenstoelen geserveerd met truffelmayonaise (vegatarisch) € 9,75

Pasteitje gevuld met wildragout   €  8,75

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongetjes  € 24,75 

Zalmfilet met hollandaisesaus op een bedje van gewokte spinazie € 19,75

Gegrilde zwartvelheilbotfilet met bospaddenstoelen en grove mosterdsaus€ 22,75

Gebakken snoekbaarsfilet met kreeftensaus € 19,75

Vispotje "van Stralen" in een lichte currysaus met rijst € 19,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Puntpaprika gevuld met quorn gehakt en mais gegratineerd met mozzarella €16,75
Tagliatelle met verse groenten gegratineerd met drie soorten kaas €17,75

Dessert

Dame blanche €  6,50
Ed's chocoladetaart met gekarameliseerd amandelschaafsel   € 6,75
Luikse wafel met amarene kersen en vanilleroomijs € 7,50
Moorkop gevuld met stracciatellaijs € 6,00
Vanille crème brûlée €  5,75
Boerenjongens met malagaijs € 5,75
Kaasplankje met drie soorten kaas  € 9,75
 
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté geserveerd met frites,salade en kroepoek   € 16,75
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes  € 20,75
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus  € 23,75
Tournedos "Van Stralen" met gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook   29,75
Varkenshaas medaillons met een champignon-roomsaus € 19,75

Franse konijnenboutjes gesmoord in rode wijn met pruimen € 24,75

Runder-entrecote met gepofte aardappel en kruidenboter € 26,75
Kalfswangetjes met een jus van knoflook, bospaddenstoelen en bosui € 21,50

Eendenborst met een saus van amarene kersen€ 19,75

 

"Toppertjes"  van de Chef

Kreeftensoep   € 11,25

Ed's stoofpotje, ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree € 20,50  
Krokant gebakken kalfszwezerik € 28,25  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote € 22,50       
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

Keuze-Menu €29,75

Vooraf

Franse uiensoep

of

Zuurkoolkroketjes met mosterddressing

als hoofd 

Winterkabeljauw met mosterdsaus

of 

Kippenlevertjes met ui, spek en champignons

in een romige saus

Na

Flensje met banaan met warme chocoladesaus en vanille-roomijs

 

 

Specialiteit 

Iedere Zaterdag en zondag chateaubriand stroganoff aan tafel bereid!

 

Wildbouillon € 6,95

Hazenpeper met rode kool € 23,75

 Echt rotterdams!

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75