Voorgerechten

Brood met smeersels    € 4,95

Pot-au-feu  € 6,95

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel € 12,75

Hollandse garnalencocktail € 13,75

Geitenkaas met spek omwikkeld uit de oven op een bedje van herfstsalade met honing (evt ook vegetarisch€ 8,75

Eendenborst met kastanjes, paddenstoelen en eikenblad aan tafel gegaard, met ingekookte rode portsaus € 10,75

Trio van kreeft soep,bitterbal en loempia  € 14,75

Gerookte zalm op toast met wasabi mayonaise  €  11,50

Kroketjes van bospadenstoelen geserveerd met truffelmayonaise (vegatarisch) € 9,75

Pasteitje gevuld met wildragout   €  8,75

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongetjes  € 24,75 

Zalmfilet met hollandaisesaus op een bedje van gewokte spinazie € 19,75

Gegrilde zwartvelheilbotfilet met bospaddenstoelen en grove mosterdsaus€ 22,75

Gebakken snoekbaarsfilet met kreeftensaus € 19,75

Vispotje "van Stralen" in een lichte currysaus met rijst € 19,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Puntpaprika gevuld met quorn gehakt en mais gegratineerd met mozzarella €16,75
Tagliatelle met verse groenten gegratineerd met drie soorten kaas €17,75

Dessert

Dame blanche €  6,50
Ed's chocoladetaart met gekarameliseerd amandelschaafsel   € 6,75
Luikse wafel met amarene kersen en vanilleroomijs € 7,50
Moorkop gevuld met stracciatellaijs € 6,00
Vanille crème brûlée €  5,75
Boerenjongens met malagaijs € 5,75
Kaasplankje met drie soorten kaas  € 9,75
 
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté geserveerd met frites,salade en kroepoek   € 16,75
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes  € 20,75
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus  € 23,75
Tournedos "Van Stralen" met gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook   29,75
Varkenshaas medaillons met een champignon-roomsaus € 19,75

Franse konijnenboutjes gesmoord in rode wijn met pruimen € 24,75

Runder-entrecote met gepofte aardappel en kruidenboter € 26,75
Kalfswangetjes met een jus van knoflook, bospaddenstoelen en bosui € 21,50

Eendenborst met een saus van amarene kersen€ 19,75

 

"Toppertjes"  van de Chef

Kreeftensoep   € 11,25

Ed's stoofpotje, ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree € 20,50  
Krokant gebakken kalfszwezerik € 28,25  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote € 22,50       
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

Keuze-Menu €27,75

Vooraf

Mosterdsoep met een kaasstengel

of

Pasteitje met mossel ragout 

als hoofd 

Gebakken doradefilet met kreeftensaus

of 

Gewokte diamanthaas punten met peper saus

Na

Stoofperentaart

 

 

Specialiteit 

Wildbouillon € 6,95

Fazantenboutjes met zuurkool € 24,75

Hazenpeper met rode kool € 23,75

Hertenbiefstuk met jachtsaus € 25,75

 

Als onze wildgerechten worden geserveerd met spruiten compote en 2 soorten puree

 Echt rotterdams!

Gebakken uierboord met mosterdjus €9,25

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75