Voorgerechten
Brood met smeersels € 5,25
kruidenboter, tapenade en roomboter
Romige preisoep met gerookte zalm € 6,50
Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen € 12,95
met truffelolie
Gravad lax € 13,50
gemarineerde rauwe zalm met een saus van mierikswortel, yoghurt en limoen
Grove mosterdsoep met een kaasstengel (vega) € 6,00
Steak tartaar van ossenhaas € 14,50
aangemaakt met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en bosui
Zomersalade met geitenkaas € 11,50
uitgebakken spekjes, abrikoos, croutons en een dressing van balsamico
(eventueel vegetarisch te bestellen)
Sashimi tonijn met wakame € 14,95
dressing van sojasaus, knoflook, gember en mierikswortel
Gamba's "piri piri" € 12,75
in pittige knoflook olie
Kroketjes van Hollandse garnalen € 11,75
met cocktailsaus
Hoofdgerechten (vis)
met ravigottesaus
met ravigottesaus
Heilbotfilet met een notencrumble € 21,25
met rode pestosaus
Tonijnsteak van de grill € 20,25
met een saus van wasabi
Duet van botervis en argentijnse gamba's € 21,75
op een groente ratatouille en een saffraansaus
Vispotje 'Van Stralen" € 19,75
diverse soorten gestoofde vis in een romigesaus. met rijst of puree
Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs
Vegetarische gerechten
met tomaat en brie
Pasta met truffelroomsaus €16,25
diverse groente en gorgonzola
Hoofdgerechten (vlees)
geserveerd met frites, salade en kroepoek
met frites, salade en 2 sausjes
met gebakken champignons of pepersaus
gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook
Gestoofde kalfswangetjes €21,50
met knoflook en bosui
Gebakken eendenborstfilet €23,50
met een saus van rode port
met een saus van zwarte knoflook
Sukade steak met champignonroomsaus € 24,50
en truffelolie
"Toppertjes" van de Chef
Kreeftensoep € 11,25
Escargots € 8,75
wijngaardslakken in knoflookboter en met kaas gegratineerd
Ed's stoofpotje € 20,50
ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree
met spekjes, ui en appelcompote
met honing-tijm-knoflook saus
Dessert
met een bodem van bastogne en frambozensaus
met mascarpone en advocaat
met vanilleroomijs, roomboter en poedersuiker
Keuze-Menu €29,75
Voorgerecht
Kerriesoep
of
Gegratineerde mosselen
Hoofdgerecht
Gebakken kabeljauwfilet met mosterdaus
Of
Gebakken kippenlevertjes met spek, ui en champignons in sherry
Dessert
Gegrilde perzik met aardbeiensaussaus en vanille roomijs
Kinder-menu
Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00
Kroket met patatjes, appelmoes en
mayonaise € 8,00
Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise
€ 8,00
Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50
Echt rotterdams!
Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €9,25
Gebakken uierboord met mosterdjus € 9,75