Voorgerechten

Brood met smeersels                                                                                                                              € 4,95

Romige spinaziesoep                                                                                                                               € 6,95

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel                  € 12,75

Garnalenkroketjes                                                                                                                                     € 9,75

Gerookte Noorse zalm op toast                                                                                                             €12,75

Kreeftenloempia's met kerrie mayonaise                                                                                              €10,75

Frisse salade met geitenkaas, abrikozen en noten met een honingmosterddressing                 € 8,75
Gebakken coquilles op een bedje van tomaten - knoflook salsa                                                     € 12,50

 

 

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongen  2 stuks                                                                         € 21,75 
Gebakken sliptongen 3 stuks                                                                          € 27,75

Zalmfilet met hollandaisesaus op een bedje van  zeekraal                      € 20,75

Gebakken zeewolffilet omwikkeld met pancetta spek  en mangosaus € 22,75

Vispotje "van Stralen" in een lichte kerriesaus met rijst                             € 20,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Plaattaart met spinazie, tomaat en noten en drie soorten kaas              €17,75
Groente curry geserveerd met witte rijst                                                       €17,75

Dessert

Dame blanche €  6,50
Witte chocolade ijstaart met warmeframbozensaus                               € 6,75
Moorkop gevuld met stracciatellaijs                                                            € 6,00
Vanille crème brûlée                                                                                        €  5,75
Ouderwetse sorbet met vruchtjes en slagroom                                       € 5,75
 
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté geserveerd met frites,salade en kroepoek                                               € 16,75
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes                                          € 20,75
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus    € 23,75
Tournedos "Van Stralen" gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook     € 29,75
Iberico campovila kotelet met gefrituurde uiringen en gepofte knoflooksaus €19,75
In ganzenvet gekonfijte eendenboutjes                                                                   €20,75
Sukade steak  met geglaceerde uienjus                                                                    €24,75

Gebakken kalfsreepjes met gamba's met knoflook, champignons,chili            € 19,75

 

"Toppertjes"  van de Chef

 

Kreeftensoep                                                                                                            € 11,25

Escargots in knoflookboter en met kaas gegratineerd                                  € 8,75

 Ed's stoofpotje, stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree       € 20,50  

Krokant gebakken kalfszwezerik                                                                         € 28,25  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote                                  € 22,50      
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus                €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

Keuze-Menu €29,75

Voorgerecht

Courgettesoep met zalm

of

Salade eendenborst

Hoofdgerecht 

Atlantische tongfilets met mosterdsaus

of 

parelhoen suprême gevuld met geitenkaas noten en abrikozen

Na

Pêche melba

 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.

Specialiteit 

Mosselen Traditioneel € 24,50

Mosselen Singapore € 24,50

Mosselen op Spaanse wijze € 25,50

Mosselen op Marokkaanse wijze € 25,50

Gebakken mosselen met spek en ui € 21,50

 

Onze mosselen worden geserveerd met verse frites en salade 

 

 

Echt rotterdams!

 

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75