Voorgerechten

Brood met smeersels    € 4,95

Pompoensoep met crème fraîche  € 8,00

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel € 12,75

Gamba's Piri Piri € 12,50

Loempia's gevuld met kip, groente en kerrie € 10,25

Herfstsalade met geitenkaas uit de oven € 10,25

Carpaccio van gerookte zalm met wasabi mayonaise  € 10,75

Vitello tonnato Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise  €  10,25

Pasteitje gevuld met een wildragout € 9,75

Gebakken coquilles met pastinaken puree, bospaddenstoelen € 13,95

Salade van eendenborst, met rode uien compote   €  11,25

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongetjes  € 24,25 

Gesmoorde zeewolf met tomaat, ui, knoflook en paprika € 24,25

Gebakken tournedos van kabeljauw met een mosterdsaus  € 25,50

Gebakken zalm met bospaddenstoelensaus en wilde spinazie € 20,50

Gebakken mulfilet met kreeftensaus € 21,50

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Wrapper gevuld met knoflookgroente gegratineerd met 3 soorten kaas € 17,25
Pappadums gevuld met bospaddenstoelen ragout € 17,25

Dessert

Dame blanche €  6,50
Creme brullee  €  7,00
Chocoladetaart met advocaatijs €  6,75
Crêpes Suzette   €  7,50
Proeverij van 3 soorten roomijs €  6,00
Parfait van speculaas €  5,75
Wentelteefjes met kaneelijs  €  6,75
Kaasplankje met 3 soorten kaas   €  12,75
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Saté uit de wok met salade. Keuze uit kipfilet of varkenshaas geserveerd met frites en kroepoek  € 16,25
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes  € 19,75
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus  € 23,50
Tournedos "Van Stralen" met gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook   29,50
Kotelet van Iberico zwartpootvarken met gepofte knoflooksaus  € 28,25

Kalfs ribeye met kalfsjus en lente ui € 24,50

Franse hoenderfilet gevuld met gerookte zalm gegratineerd met gorgonzola € 20,50
Lamschenkel ras el hanout met 24 Marokkaanse kruiden € 22,50

Konijnenboutjes met pruimen € 26,25

Varkenswangetjes gestoofd in bockbier en bosui € 19,75

"Toppertjes"  van de Chef

Kreeftensoep   € 11,25

Ed's stoofpotje, ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree € 20,50  
Krokant gebakken kalfszwezerik € 28,25  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote € 22,50       
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

3 Gangen Keuze-Menu          € 30,75

Franse uiensoep

of

Escargots gegratineerd met kaas

***

Gebakken wijtingfilet met preisaus

of

Varkenshaas met champignonroomsaus

***

Luikse wafel met vanille-roomijs en amarenekersen

Specialiteit

Chateaubriand Stroganoff iedere vrijdag, zaterdag , zondag aan tafel bereid. vanaf 2 personen

Valentijns-menu € 42,50

Aperitief

Liefdevol, sprankelend drankje met bubbels en likeur 43

 

Voorgerecht

Vurig rode paprikasoep

of

 Mariage van Hollandse garnalen en zalm tartaar met wasabi-mayonaise

 

Hoofdgerecht

Passionele relatie tussen gamba's en skreifilet op de huid gebakken met een mosterdsaus

of

Duet van kalfsoester en parelhoen suprême "Mon Chéri"

met een saus van amarene kersen

 

Nagerecht

Romantisch tafereel in ’t rood met Frambozen en Chocolade

Wij serveren ons valentijns-menu van 14 februari t/m 17 februari

Reserveren gewenst!