Voorgerechten

Brood met smeersels                                                                                                                              € 4,95

Romige spinaziesoep                                                                                                                               € 6,95

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel                  € 12,75

Garnalenkroketjes                                                                                                                                     € 9,75

Gerookte Noorse zalm op toast                                                                                                             €12,75

Kreeftenloempia's met kerrie mayonaise                                                                                              €10,75

Frisse salade met geitenkaas, abrikozen en noten met een honingmosterddressing                 € 8,75
Gebakken coquilles op een bedje van tomaten - knoflook salsa                                                     € 12,50

 

 

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongen  2 stuks                                                                         € 21,75 
Gebakken sliptongen 3 stuks                                                                          € 27,75

Zalmfilet met hollandaisesaus op een bedje van  zeekraal                      € 20,75

Gebakken zeewolffilet omwikkeld met pancetta spek  en mangosaus € 22,75

Vispotje "van Stralen" in een lichte kerriesaus met rijst                             € 20,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Plaattaart met spinazie, tomaat en noten en drie soorten kaas              €17,75
Groente curry geserveerd met witte rijst                                                       €17,75

Dessert

Dame blanche €  6,50
Witte chocolade ijstaart met warmeframbozensaus                               € 6,75
Moorkop gevuld met stracciatellaijs                                                            € 6,00
Vanille crème brûlée                                                                                        €  5,75
Ouderwetse sorbet met vruchtjes en slagroom                                       € 5,75
 
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté geserveerd met frites,salade en kroepoek                                               € 16,75
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes                                          € 20,75
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus    € 23,75
Tournedos "Van Stralen" gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook     € 29,75
Iberico campovila kotelet met gefrituurde uiringen en gepofte knoflooksaus €19,75
In ganzenvet gekonfijte eendenboutjes                                                                   €20,75
Sukade steak  met geglaceerde uienjus                                                                    €24,75

Gebakken kalfsreepjes met gamba's met knoflook, champignons,chili            € 19,75

 

"Toppertjes"  van de Chef

 

Kreeftensoep                                                                                                            € 11,25

Escargots in knoflookboter en met kaas gegratineerd                                  € 8,75

 Ed's stoofpotje, stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree       € 20,50  

Krokant gebakken kalfszwezerik                                                                         € 28,25  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote                                  € 22,50      
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus                €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

Keuze-Menu €29,75

Voorgerecht

Courgettesoep met zalm

of

Salade eendenborst

Hoofdgerecht 

Atlantische tongfilets met mosterdsaus

of 

parelhoen suprême gevuld met geitenkaas noten en abrikozen

Na

Pêche melba

 

 

 

Specialiteit 

Mosselen Traditioneel € 24,50

Mosselen Singapore € 24,50

Mosselen op Spaanse wijze € 25,50

Mosselen op Marokkaanse wijze € 25,50

Gebakken mosselen met spek en ui € 21,50

 

Onze mosselen worden geserveerd met verse frites en salade 

 

 

Echt rotterdams!

 

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75