Voorgerechten

Brood met smeersels                                                                € 5,25 

                                                                                                                                             kruidenboter, tapenade en roomboter

Romige preisoep met gerookte zalm                                    € 6,50

  Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen        € 12,95

                                                                                                                                               met truffelolie

Gravad lax                                                                                 € 13,50 

                                                                                                                                              gemarineerde rauwe zalm met een saus van mierikswortel, yoghurt en limoen

Grove mosterdsoep met een kaasstengel (vega)            € 6,00 

Steak tartaar van ossenhaas                                               € 14,50 

                                                                                                                                              aangemaakt met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en bosui

 Zomersalade met geitenkaas                                                € 11,50 

                                                                                                                                             uitgebakken spekjes, abrikoos, croutons en een dressing van balsamico

                                                                                                                                              (eventueel vegetarisch te bestellen)

Sashimi tonijn met wakame                                                 € 14,95

                                                                                                                                              dressing van sojasaus, knoflook, gember en mierikswortel 

   Gamba's "piri piri"                                                                      € 12,75

                                                                                                                                               in pittige knoflook olie

 Kroketjes van Hollandse garnalen                                        € 11,75

                                                                                                                                               met cocktailsaus

 

 

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongen  2 stuks                             € 22,50 

met ravigottesaus

Gebakken sliptongen 3 stuks                              € 26,50

met ravigottesaus

Heilbotfilet met een notencrumble                   € 21,25

met rode pestosaus

Tonijnsteak van de grill                                        € 20,25

met een saus van wasabi

Duet van botervis en argentijnse gamba's      € 21,75

op een groente ratatouille en een saffraansaus

Vispotje 'Van Stralen"                                          € 19,75

diverse soorten gestoofde vis in een romigesaus. met rijst of puree

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Quiche van geroosterde paprika                         €16,25

met tomaat en brie

Pasta met truffelroomsaus                                   €16,25

diverse groente en gorgonzola

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté                                                                       € 16,50

geserveerd met frites, salade en kroepoek 

Gegrilde spareribs                                                    € 20,75

met frites, salade en 2 sausjes

Aberdeen Black Agnus biefstuk                            € 24,50

met gebakken champignons of pepersaus 

Tournedos "Van Stralen"                                        € 29,75

gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook

Gestoofde kalfswangetjes                                    €21,50

met knoflook en bosui

Gebakken eendenborstfilet                                  €23,50

met een saus van rode port

Gebakken kalfsribeye                                             €25,50

met een saus van zwarte knoflook

Sukade steak met champignonroomsaus         € 24,50

en truffelolie                                        

 

"Toppertjes"  van de Chef

 

Kreeftensoep                                                        € 11,25

Escargots                                                               € 8,75

wijngaardslakken in knoflookboter en met kaas gegratineerd

 Ed's stoofpotje                                                   € 20,50  

ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree

Krokant gebakken kalfszwezerik                    € 29,75  
Gebakken kalfslever                                           € 22,50

met spekjes, ui en appelcompote         

 

New Zeelandse Lamskoteletten                      €26,50

met honing-tijm-knoflook saus 

Dessert

Dame blanche                                                                                                  €  6,25
Trio van sorbetijs                                                                                                € 6,75
Witte chocolade ijstaart                                                                                  € 6,75

                                                                                                                             met een bodem van bastogne en frambozensaus

Trifle van chocolademousse                                                                           €  7,75

                                                                                                                             met mascarpone en advocaat

Ouderwetse vruchtensorbet                                                                        € 6,75
Poffertjes                                                                                                            € 6,75

                                                                                                                             met vanilleroomijs, roomboter en poedersuiker

 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Keuze-Menu €29,75

Voorgerecht

Kerriesoep

of

Gegratineerde mosselen

Hoofdgerecht 

Gebakken kabeljauwfilet met mosterdaus

Of

Gebakken kippenlevertjes met spek, ui en champignons in sherry 

Dessert

Gegrilde perzik met aardbeiensaussaus en vanille roomijs

 

 

 

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

 

 

Echt rotterdams!

 

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €9,25

Gebakken uierboord met mosterdjus    € 9,75