Voorgerechten

Brood met smeersels    € 4,75

Pompoensoep met crème fraîche  € 7,50

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen met een dressing van truffel € 12,25

Gamba's Piri Piri € 11,75

Loempia's gevuld met kip, groente en kerrie € 9,75

Herfstsalade met geitenkaas uit de oven € 9,75

Carpaccio van gerookte zalm met wasabi mayonaise  €   10,25-

Vitello tonnato Kalfsfricandeau met tonijnmayonaise  €  9,75

Pasteitje gevuld met een wildragout € 8,75

Gebakken coquilles met pastinaken puree, bospaddenstoelen € 13,75

Salade van eendenborst, met rode uien compote   €  9,50

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongetjes  € 23.50 

Gesmoorde zeewolf met tomaat, ui, knoflook en paprika € 23,75

Gebakken tournedos van kabeljauw met een mostersaus  € 24,75

Gebakken zalm met bospaddenstoelensaus en wilde spinazie € 19,75

Gebakken mulfilet met kreeftensaus € 21,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Wrapper gevuld met knoflookgroente gegratineerd met 3 soorten kaas € 16,75
Pappadums gevuld met bospaddenstoelen ragout € 16,75

Dessert

Dame blanche €  6,25
Creme brullee  €  6,75
Chocoladetaart met advocaatijs €  6,75
Crêpes Suzette   €  7,25
Proeverij van 3 soorten roomijs €  5,25
Parfait van speculaas €  5,75
Wentelteefjes met kaneelijs  €  6,75
Kaasplankje met 3 soorten kaas   €  12,75
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Saté uit de wok met salade. Keuze uit kipfilet of varkenshaas geserveerd met frites en kroepoek  € 15,75
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes  € 19,25
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus  € 22,75
Tournedos "Van Stralen" met gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook   28,75 
Kotelet van Iberico zwartpootvarken met gepofte knoflooksaus  € 27,50

Kalfs ribeye met kalfsjus en lente ui € 23,75

Franse hoenderfilet gevuld met gerookte zalm gegratineerd met gorgonzola € 19,75
Lamschenkel ras el hanout met 24 Marokkaanse kruiden €21,75

Konijnenboutjes met pruimen € 25,75

Varkenswangetjes gestoofd in bockbier en bosui € 19,75

"Toppertjes"  van de Chef

Kreeftensoep   € 10,50   

Ed's stoofpotje, ouderwets stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree € 19,75  
Krokant gebakken kalfszwezerik € 27,50  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote € 21,75       
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus €26,75

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 7,50

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 7,50

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise € 7,50

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 9,50

3 Gangen Keuze-Menu          € 29,75

Romige mosterdsoep

of

Vleestomaat gevuld met stroganoffgehakt

***

Gegrilde Sardientjes

of

Varkenshaas met champignon-roomsaus

***

Luikse wafel met amarene kersen en vanilleroomijs

 

Specialiteit

Chateaubriand Stroganoff iedere vrijdag, zaterdag , zondag aan tafel bereid. vanaf 2 personen

Wij zijn met ingang van 5 november elke maandag gesloten!

Kerstmenu 2018 €52,50

Voorgerecht

Compositie van wild: Gerookte Hertenham een Wildpasteitje en een zuurkoolkroketje.

Tussengerecht

Dubbel getrokken wildbouillon

Hoofdgerecht

Trio van wild bestaande uit: Wildzijnfilet een fazantenboutje en een biefstukje van reerug

Grand Dessert

Proeverij van diverse lekkernijen

 

 

Wildspecialiteiten  

Wildbouillon

Fazantenboutjes met zuurkool

Hazenbout met amarenekersen

Hertenbiefstuk met jachtsaus