Voorgerechten

Brood met smeersels                                                             € 5,25 

Pompoensoep met crème fraiche (vega)                             € 7,00

Mariage van rundercarpaccio en eendenleverkrullen       € 13,75 

Pasteitje gevuld met kalfsragout                                          € 8,75 

 Herfstsalade met geitenkaas uit de oven (vega)              € 11,50 

   Gegratineerde coquilles met brie en kerriesaus                 € 14,50 

   Zalmbonbon gevuld met hollandse garnaaltjes                 € 14,25

 Kroketjes van bospaddenstoelen met truffelmayonaise (vega)     € 9,75

 

 

Hoofdgerechten (vis)

Gebakken sliptongen  2 stuks                                                                         € 22,50 
Gebakken sliptongen 3 stuks                                                                          € 28,50

Roodbaarsfilet gelakt met appelstroop                                                       € 24,75

Kabeljauwfilet met een saus van Dijon mosterd                                        € 23,75

Gebakken zalmfilet met een saus van rivierkreeftjes                                € 21,25

Stoofpotjes van diverse soorten vis met rijst of puree                              € 19,75

Zeetong ( ± 500 gram) dagprijs

Vegetarische gerechten

Quiche van pompoen                                                                                         €17,25
Groene pesto pasta gegratineerd met kaas                                                   €17,25

Dessert

Dame blanche                                                                                                  €  7,25
Crêpes Suzette                                                                                                 € 7,50
Moorkop gevuld met stracciatella ijs                                                          € 7,50
Amandelspijs notentaart                                                                               €  7,75
Italiaanse kaasplank                                                                                        € 13,50
Vijgen uit de oven gevuld met gorgonzola                                                € 6,75
 
Als dessertwijn adviseren wij u onze Muscatel Oro       €  4,25 per glas

 

Hoofdgerechten (vlees)

Kipsaté geserveerd met frites,salade en kroepoek                                               € 17,25
Gegrilde spareribs met frites, salade en twee sausjes                                          € 21,50
Aberdeen Black Agnus biefstuk met gebakken champignons of pepersaus    € 25,75
Tournedos "Van Stralen" gebakken champignons, ui, spekjes en knoflook     € 31,50
Lamsschenkel  "Ras el hanout"                                                                                   €21,50
Parelhoenfilet met amarena kersen                                                                          €23,50
Entrecote met zwarte knoflookboter                                                                       €24,50

Varkenshaas met champignonroomsaus en truffelolie                                        € 20,75

 

"Toppertjes"  van de Chef

 

Kreeftensoep                                                                                                            € 11,25

Escargots in knoflookboter en met kaas gegratineerd                                  € 8,75

 Ed's stoofpotje, stoofpotje van sukadelapjes met rode kool en puree       € 20,50  

Krokant gebakken kalfszwezerik                                                                         € 29,75  
Gebakken kalfslever met spekjes, ui en appelcompote                                  € 22,50      
New Zeelandse Lamskoteletten met honing-tijm-knoflook saus                €27,50

Kinder-menu

 

Frikadel met patatjes, appelmoes en mayonaise € 8,00

Kroket met patatjes, appelmoes en

mayonaise € 8,00

Kipnuggets met patatjes, appelmoes en mayonaise

€ 8,00

Kinder spareribs met patatjes, appelmoes en mayonaise € 1o,50

 

Keuze-Menu €29,75

Voorgerecht

Romige mosterdsoep 

of

Salade met gefrituurde inktvisringen

Hoofdgerecht 

Scholfilet met preisaus

Of

Eendenborstfilet met amarenekersen

Dessert

Boerenjongens met vanilleroomijs

 

 

 

WildSpecialiteit 

 

Wildbouillon € 7,25

Fazantenboutjes met zuurkool € 23,95

Hertenbiefstuk met jachtsaus € 24,95

Hazepeper met rode kool € 25,95

Alle wildspecialiteiten worden geserveerd met 2 soorten puree en een stoofpeertje

 

 

 

Echt rotterdams!

 

Gebakken bloedworst met ui, spekjes en appel compote €8,75

Gebakken uierboord met mosterdjus    € 8,75